Hantering av personuppgifter

Tea Forté arbetar för att se till att du känner till och är nöjd med hur vi använder dina kontaktuppgifter. Vi uppskattar att du känner förtroende för att vi kommer att behandla dina kontaktuppgifter konfidentiellt. På denna sida kan du läsa mer om hur vi samlar information, i vilket syfte och hur vi använder den.

Vi kommer inte att sälja, hyra ut eller ge ut dina kontaktuppgifter eller någon personlig information utan din tillåtelse. Vi kommer dock att samarbeta fullständigt om en situation uppstår där vi enligt lag måste lämna ut uppgifter om individer som har kontaktat oss.

Vi kan i framtiden komma att skicka uppdateringar och erbjudanden till din e-postadress om du kontaktar oss angående köp eller med förfrågningar. Om du inte vill ha utskick kontaktar du oss bara så ser vi till att dina kontaktuppgifter raderas ur vårt register.

Vi kan komma att dela med oss av icke personlig statistisk information eller demografisk information till våra partners inom marknadsföring eller annan tredje part i undersökningssyfte. Med andra ord kommer vi inte att avslöja vilken produkt just du köpt utan kan komma att informera tredje part om hur stort antal personer som har köpt en specifik produkt.

Vi kommer aldrig att efterfråga kredit- eller kontokortsinformation via e-post eller chatprogram. Om någon som uppges vara från Tea Forté kontaktar dig angående liknande information ber vi dig att genast kontakta oss på +46 (0)42 29 27 90 eller info[at]scandchoco.se

Vi använder oss av cookies och server loggar för att registrera användarbeteende på vår hemsida. Vi använder oss av informationen för förbättringsarbete med webbsidan samt mäta effekter av marknadsföringskampanjer. I framtiden kan vi komma att använda oss av den informationen för att anpassa vår webbshop efter dina önskemål. Vi analyserar endast beteendet och kan inte koppla beteendet till enskilda kunder. Barn under 18 års ålder ombedes att endast kontakta oss med målsmans tillstånd.

Eftersom teknologin utvecklas vill vi reservera oss för att genomföra förändringar, modifiera, lägga till och ta bort information gällande hantering av personuppgifter utan att detta annonseras på förhand. Om policyförändringar genomförs som är omfattande och anses nödvändiga att informera om kommer kunder att upplysas om det. Läs regelbundet denna information om hantering av personuppgifter. Denna version är uppdaterad 2014-05-22. Om du har några frågor rörande vår hantering av personuppgifter kontakta oss gärna på info[at]scandchoco.se.