Om Tea Forté

År 2003 förverkligade den berömde amerikanske designern Peter Hewitt sin dröm och grundade Tea Forté. Peter hade bestämt sig för att fånga "the art of tea" och skapa en modern teceremoni. Kombinationen av konstnärligt blandade teer och vackert designade accessoarer ger dig en kopp te som stimulerar alla dina sinnen.

Peters passion för teer med hela teblad uppstod i de små tehusen i Asien. Där upplevde han komplexiteten av aromerna som finns i hela teblad och den utsökta ceremonin som omger tedrickarkonsten. Upplevelsen gjorde honom övertygad om att han kunde använda det konstnärliga i den asiatiska teceremonin till en ceremoni anpassad efter dagens livsstil.

Peter rådfrågade köksmästare och restauratörer över hela världen i skapandet av de mest innovativa och delikata teblandningarna. Med hjälp av temästare förfinades blandningarna av hela teblad, örter och blommor intill perfektion. Peter övervakade varje detalj i skapandet av de pyramidformade silkestepåsarna med bladet i toppen. Varje pyramid är ett konstverk, tillverkat mitt bland de frodiga teträdgårdarna i Kina. De är designade för att frigöra lika mycket smak och arom som lösteer gör, vilket resulterar i en delikat teupplevelse.

De rika smakerna och aromerna i teerna är endast en del i Tea Fortéupplevelsen - de läckra accessoarerna och förtjusande tepåsarna förvandlar din kopp te till en elegant och avslappnande stund.

Tea Fortéprodukter finns i dagsläget att köpa från finare inredningsbutiker, presentaffärer, restauranger, hotell och spa-anläggningar över hela världen.

Tack för ditt besök på vår sida! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.ScandChoco AB är en lokal distributör på den Skandinaviska marknaden för Tea Forté i USA, www.teaforte.com.