Tepåsar av silke


De unika silkesaktiga tepåsarna är individuellt tillverkade för hand och erbjuder en av de finaste metoderna för bryggning av te. Den luftiga väven tillåter vattnet att fritt flyta runt teet och gör att tebladen kan utvecklas fullt ut. Vi använder endast utsökta hela teblad och skonsamt skördade örter. Den unika designen gör att härliga smaker och aromer frigörs i vattnet och ger känslan av löste.

Ta fram den pyramidformade tepåsen ur det skyddande höljet och ställ den i din tekopp. Häll hett vatten över och det utsökta teet börjar bryggas. Silkestepåsen behåller sin eleganta form och kvisten med bladet i toppen fungerar som handtag. Tea Forté ger en av de finaste och elegantaste kopparna te genom alla tider och är en njutning för alla sinnen.

 
 

Våra teer

Våra teer är gjorda av naturliga hela teblad av högsta kvalitet och till våra örtblandningar använder vi skonsamt skördade örter. Silkestepåsarna fylls i teträdgårdar i Asien och försluts genast för att bevara smaker och aromer. Vi är övertygade om att de smaker och aromer du upplever med Tea Forté överträffar alla dina tidigare teupplevelser.
 
  [Image]

African Solstice (rött te)

En glädjande, fruktig blandning av rooibos och vilda bär med en aning vanilj och kronblad från rosor. Örter från den afrikanska slätten genljuder i Tea Fortés rooiboste som är smakrikt och dessutom har en hög halt av antioxidanter.
  [Image]

Black Cherry (ekologiskt svart te)

Svart pannrostat te med med exotisk smak av vanilj, lakritsrot och körsbär. Små fina jordgubbsbitar balanserar smaken.
  [Image]

Black Currant (svart te)

Fruktiga och inbjudande aromer stiger från varje kopp av detta smakrika svarta kinesiska svartvinbärste. Blandningen av bären och bladen från vinbärsbusken ger teer som är naturligt söta, fullt tillfredsställande och totalt vanebildande!
  [Image]

Bombay Chai (svart te)

Denna frestande blandning av fina indiska svarta teer och sällsynta örter ger en delikat, aromatisk och smakrik kopp te. Fler resor genom det exotiska Indien kan inte leda fram till en mer tillfredsställande teupplevelse!
  [Image]

Chamomile Citron (ekologiskt örtte)

Naturligt lugnande te med en magisk förmåga att få sinnena att slappna av. En aning citrus och vanilj förstärker den lugnande effekten hos detta underbara kamomillte. Tilltalande för örtteälskare världen över.
  [Image]

China Gunpowder (grönt te)

De gröna tebladen är handrullade till små kulor för att bevara de aromatiska oljorna. En relativt snabb bryggning frigör den lite söta smaken i detta uppskattade och hälsosamma te. China Gunpowder har hög halt antioxidanter.
  [Image]

Citrus Mint (ekologiskt örtte)

Ett hänförande te som tar andan ur dig! Minten bidrar med en svalka som värmer själen och förstärker njutningen av vilken måltid som helst. Citrus mint är en perfekt avslutning på en middag!
  [Image]

Blood Orange (ekologiskt svart te)

Svart pannrostat te med en djup smak av uppfriskande blodapelsin.
  [Image]

Earl Grey (ekologiskt svart te)

I denna eleganta klassiker sammanförs ett smakrikt kinesiskt svart te med delikata oljor från färskpressad bergamott. En välbalanserad kopp te med en aning citrus och en viss blommighet ger skön tillfredsställelse. Kronblad från ringblomman ger en behaglig spritsighet.
  [Image]

English Breakfast (ekologiskt svart te)

Ett klassiskt frukostte när det är som bäst. Passar morgon middag och kväll. Denna smakrika blandning av indiska teblad ger en perfekt balanserad dryck. Drick det som det är eller varför inte med lite mjölk?
  [Image]

Moroccan Mint (grönt te)

Handrullat kinesiskt grönt gunpowderte som tillsammans med Nana mint skapar en perfekt balanserad uppfriskande upplevelse för själ och gom. Smakar lika gott varm som kall.
  [Image]

Estate Darjeeling (svart te)

Den delikata aromen från alpina skogar med undertoner av rostade nötter kännetecknar detta eftersökta Darjeelingte. Härligt blommigt och välbalanserat möter det förväntningarna även hos den mest kräsne!
  [Image]

Flora (örtte)

Ett magnifikt rubinrött örtte som frestar ögat såväl som smaklökarna. Mjuka frukter ringar in den friska smaken av lakritsrot och ger en behaglig känsla i munnen. Basen utgörs av varsamt skördade hibiskusblommor och väldoftande kanelstänger.
  [Image]

Formosa Oolong  (svart/grönt te)

Vår single estate Formosa Oolong ger en smakupplevelse som är aningen kraftigare än ett grönt te men mer finstilt än ett svart. Den mjuka nötiga och rostade smaken som kännetecknar vårt te är känd världen över.
  [Image]

Ginger Lemongrass (ekologiskt örtte)

Ett uppfriskande örtte med smak av ingefära, citrongräs och lakritsrot. En kopp te med sting.
  [Image]

White Ginger Pear (vitt te)

En lugnt exotisk och frestande blandning av vitt te och japanskt päron som balanseras med ett uns ingefära.
 
  [Image]

Green Mango Peach (grönt ekologiskt te)

Delikata doftande mangofrukter ger arom till varje kopp av detta lättångade gröna te. Vårens första teblad, mangofrukter och kronblad från nyutslagna blommor ger en magisk arom till denna smakrika och friska blandning.
  [Image]

Oasis (grönt te)

Namnet avslöjar den oas de fina gröna tebladen och vårblommorna med en nypa citrus erbjuder. Tillsammans ger blandningen avslappning och fräschör och i kombination men en hög halt av antioxidanter inbjuder det dig till en fristad långt bortanför vardagens stress.
  [Image]

Jasmine Green (ekologiskt rönt te)

Den förföriska doften av jasminblommor om natten är fångad i detta lätta och friska te. Om våren skördas jasminblommorna i trädgårdarna i södra Kina och ger oss denna fantastiskt aromatiska dryck.
  [Image]

Lemon Sorbetti (ekologiskt grönt te)

Grönt te tillsammans med delikat fräsch citrus och sötman från vild honung. Ger ett utsökt te som passar dygnets alla timmar.
 
  [Image]

Orchid Vanilla (svart te)

Extravagant i all sin enkelhet. Denna ljuvliga blandning av fint svart te, vanilj från madagaskar och toner av kokos är en njutning! Orchid Vanilla är mjuk i smaken och ger en lyxig känsla! Teet passar bra med mjölk och socker men även utan.
  [Image]

Raspberry Nectar (örtte)

Ett läckert, fruktigt hallonte som ger en dramatiskt färgrik kopp te. Raspberry Orchid är gjort av  saftiga hallon som fått mogna till perfektion i sommarsolen. Den fruktiga smaken och den kraftiga röda färgen ger känslan av härliga sommardagar.
  [Image]

Sencha (ekologiskt grönt te)

Sencha är ett milt te som har en vacker ljusgrön färg och ger en behaglig smakupplevelse. En mjuk, lätt gräsig ton karaktäriserar teet som skördas i de dimhöljda bergen i Kina.
 
  [Image]

White Ambrosia (vitt te)

Vårt fina vita te smälter samman i smak med viss fruktighet, vanilj och kokos och skapar en upplevelse av tropisk fröjd.